• Risør Skolemusikkorps    • Nyhetsarkiv    • Aktivitetsplan    • Gruppetimer    • Opptak    • Bilder     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Nyhetsarkiv
    - Miniton utsatt til søndag 25. september pga store nedbørsmengder
    - Arbeidsoppgaver Miniton
    - Stevne Øyestad
    - Parkeringsvakt under Villvin-dagene
    - Den nye dirigenten hilser
    - Oppstart Risør skolemusikk høsten 2011
    - 1. års-aspiranter - Sommeravslutning
    - Korpstur sommeren 2011
    - Informasjon fra styret i RSMK
    - Dirigenten vår gir seg etter 15 år
    - Dugnad/varetelling
    - 17.mai 2011
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 643 467

 

 

 
Den nye dirigenten hilser
 

Jeg heter Cecilie Løvdal, bor i Tvedestrand og gleder meg veldig til å være dirigent for korpset. Jeg har spilt fløyte i korps mer eller mindre kontinuerlig siden jeg var 10 år gammel, det vil si i 27 år.

Jeg heter Cecilie Løvdal, bor i Tvedestrand og gleder meg veldig til å være dirigent for korpset. Jeg har spilt fløyte i korps mer eller mindre kontinuerlig siden jeg var 10 år gammel, det vil si i 27 år. Det er lenge! Men det betyr også at jeg synes korps er toppen og at
jeg sjeldent er borte fra en eneste øvelse. Nå for tiden spiller jeg i Tvedestrand Musikkorps. Jeg har tidligere dirigert Tvedestrand Skolekorps og jeg syntes det var kjempegøy :-) Jeg har gått dirigentkurs og har hatt dirigentopplæring hos Rune Hansen.

Jeg har to gutter på 11 og 15 år, som begge spiller sammen med meg i Tvedestrand Musikkorps. Musikk er en hobby vi kan ha på tvers av alder, både i skole- og voksenkorps. Det er helt supert når skolekorpsmusikanter fra barneskolen og helt opp til videregående har det gøy med å gjøre noe sammen.

Rune og Tonje fortsetter som lærere på gruppetimene og vi skal samarbeide godt for at dere skal lære korpsnoter og andre flotte musikkstykker.

Nå skal vi bruke høsten til å lære hverandre å kjenne og jeg ser frem til å bli kjent med hver og en av musikantene. Det er spennende og gøy med nye mennesker og jeg er helt sikker på at vi skal få det mye moro og lærerikt sammen.

Musikalsk hilsen fra Cecilie