• Risør Skolemusikkorps    • Nyhetsarkiv    • Aktivitetsplan    • Gruppetimer    • Opptak    • Bilder     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Risør Skolemusikkorps
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 683 908

 

 


Ordensregler

1. Alle må komme på hver øvelse – både korps- og gruppeøvelser. Hvis du er syk, skal du gi beskjed til Cecilie for korpsøvelser(922 84 301), Rune/Tonje for gruppeøvelser. Dette er viktig!

2. Hvis du skal være borte fra en øvelse p.g.a. idrettsarrangement eller andre sosiale arrangement (for eksempel bursdager) skal dette avtales på forhånd med melding eller telefonsamtale fra foresatte. Dette gjelder både korps- og gruppeøvelser.

3. Alle må hjelpe til med å få stoler og notestativer på plass slik at øvelsene kan begynne presis til det oppgitte tidspunkt.

4. Vi skal ha det hyggelig under øvelsene, men det krever også litt disiplin hvis vi skal få et godt korps vi kan være stolte av. Det betyr at dere skal følge med på hva dirigenten sier, og ikke spille eller snakke sammen når dirigenten gir beskjeder.

5. Alle instrumentene i RSMK er gode og dyre instrumenter og det er musikantens ansvar å ta godt vare på sitt instrument!
Det skal ikke bli bulker i messinginstrument og musikanten har ansvar for å smøre alle deler skikkelig. Treblåsinstrumentene skal tørkes godt etter hver spilling.

6. Alle instrumentene skal pakkes vekk i pausen.

7. Verken musikanten eller foreldre må reparere instrumenter – dette må gjøres på et instrumentverksted!

8. Musikanten har ansvar for å ta godt vare på noter og passe på at de ikke blir ødelagt. Notene skal selvsagt være med på alle øvelsene.

9. Musikenten skal øve hjemme slik at hun/han kan notene sine best mulig på øvelsen. Lekser blir gitt både på korpsøvelsen og på gruppetimene. Disse skal øves på hjemme.

10. Det er alles ansvar at vi har det hyggelig når vi er sammen. Det betyr at ingen skal behøve å gå alene – vi må ta godt vare på hverandre! Det er ikke lov å stenge noen ute fra ”gjengen”!

11. Mobbing og erting tolereres overhodet ikke. Dette vil bli tatt særdeles alvorlig.